Den Frisschen Romer    Bed and Breakfast Goes  Bed and Breakfast Zeeland  B&B Goes
In onze Bed and Breakfast hebben we twee studio's. Beide studio's zijn voorzien van een luxe keuken en een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. De bedden zijn natuurlijk comfortabel en het ruime zitgedeelte is voorzien van een televisie met een ruim zenderaanbod. Tevens is er is een snelle, draadloze internetverbinding beschikbaar (gratis).

N.B. Onze herberg is rookvrij. De studio's zijn bereikbaar per trap, dus niet geschikt voor minder-validen.
Bekijk ook: Studio 1
Studio 2

Studio 2 ligt op de tweede verdieping, de zolder van het huis. De originele kapconstructie van ruwe houten palen geeft deze studio zijn karakteristieke sfeer. Het hoge dak, de aanwezigheid van twee vides en het oppervlak van 40 mē geeft deze studio een zeer ruimtelijk gevoel. De keuken van Studio 2 is open en heeft een tweepits ceramische kookplaat en een magnetron. De studio heeft een tweepersoonsbed en op de vide een extra bed voor een derde persoon. Het is er licht door de aanwezigheid van dakramen, die een fraai uitzicht bieden op de historische binnenstad.
Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer