Den Frisschen Romer    Bed and Breakfast Goes  Bed and Breakfast Zeeland  B&B Goes
In onze Bed and Breakfast hebben we twee studio's. Beide studio's zijn voorzien van een luxe keuken en een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. De bedden zijn natuurlijk comfortabel en het ruime zitgedeelte is voorzien van een televisie met een ruim zenderaanbod. Tevens is er is een snelle, draadloze internetverbinding beschikbaar (gratis).

N.B. Onze herberg is rookvrij. De studio's zijn bereikbaar per trap, dus niet geschikt voor minder-validen.
Bekijk ook: Studio 2
Studio 1

Studio 1 ligt op de eerste verdieping en heeft met een oppervlakte van 40 mē comfortabel veel ruimte voor 2 personen. Het is voorzien van alle luxe en is sfeervol ingericht. Het bed is tweepersoons. Via de grote ramen aan de voorkant kijkt men uit op het kanaal naar de haven en kan men genieten van de voorbijvarende boten. De keuken van Studio 1 is half open en heeft een tweepits ceramische kookplaat en een magnetron.
Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer Bed and Breakfast Goes: Den Frisschen Romer